Ηλεκτρονική ιστοσελίδα arive.gr

image description

Τρόποι προβολής και διαφήμισης

Α. Προβολή στην αρχική σελίδα μας

Στην αρχική σελίδα του arive.gr υπάρχουν σειρές με τρία στη σειρά διαφημιστικά μπάνερ τα οποία έχουν σχεδιαστεί για την προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών. Τα μπάνερ μπορούν να είναι δυναμικά και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Β. Δημιουργία διαφημιστικού project

Δημιουργούμε διαφημιστικό project με σκοπό να παρουσιάζουμε την επιχείρηση με τον δικό μας τρόπο. Επιμελούμαστε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και φωτογραφικό βίντεο - slider με μουσική. Στην κατηγορία ve_projects/advertotials υπάρχουν δείγματα από τέτοια project.

Έντυπο περιοδικό arive.gr

image description

Τρόποι προβολής και διαφήμισης

Α. Ολοσέλιδη προβολή και υποδιαιρέσεις έως 1/4 της σελίδας

Β. Οπισθόφυλλα πρώτης και τελευταίας σελίδας

Γ. Κεντρικό σαλόνι

Δ. Σελίδες 4 & 6

Η προβολή της επιχείρησή σας μπορεί να γίνει σε μεγέθοι 1/4 σελίδας, 1/2 σελίδας, ολοσέλιδης σελίδας καθώς και δισέλιδο σαλόνι. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τη θέση προβολής με βάση τα κριτήρια Α έως Δ που περιγράφονται παραπάνω.

Πληροφορίες και προδιαγραφές έντυπου περιοδικού

Το έντυπο περιοδικό arive.gr κυκλοφορεί σε τρίμηνη περιοδικότητα στο Ν.Ημαθίας. Μοιράζεται δωρεάν σε 3.000 αντίτυπα στο κοινό είτε πόρτα-πόρτα σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης της Βέροιας είτε με τοποθέτηση σε πάνω από 50 σημεία, χώρους μαζικής εστίασης, καφετέρειες, εστιατόρια, βιβλιοθήκες στην πόλη της Βέροιας και της Νάουσας. Οι διαστάσεις του είναι 16.5x23.5cm, η εκτύπωση 4χρωμη offset, το χαρτί εξώφυλλου illustration 250gr mango vel, το χαρτί ύλης γραφίς 130gr και η βιβλιοθεσία καρφίτσα.

Το επόμενο έντυπο τεύχος θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου

Κάνε κλικ για να δεις τα προηγούμενα τεύχοι online...

Τεύχος #05 Ιούλιος 2016

Τεύχος #04 Ιούλιος 2016

Τεύχος #03 Ιούλιος 2016

Τεύχος #02 Ιούλιος 2016

Τεύχος #01 Ιούλιος 2016